Platón

2 pensamientos en “Platón

 1. Josué Huidobro Grau

  1 BAT. A Grup Descartes: Gemma Barberà, David Garcia i Josué Huidobro.

  Aquesta videolliçó ens ens pareix que està ben treballada, amb explicacions senzilles per a poder entendre sense dificultat alguna el contingut, i sobretot concisa i clara la informació escrita al power point. Per totes aquestes raons trobem que heu obtingut un bon resultat.
  Trobem que havera estat bé acoplar una imatge del ”Mito de la Caverna” per a que a la mateixa vegada que la persona està explicant el mite, (en aquest cas Carmen) eixira al costat al power point projectada la imatge per a facilitar la comprensió de la situació que Plató explica d’eixe mite, així ens resultaria més fàcil comprendre-ho. Però així i tot, sense cap imatge, ha estat molt ben explicat.
  Cal afegir, que la resta de la videolliçó està molt ben estructurada i organitzada.
  Finalment, en conjunt, tant el Mite de la Caverna, el símil de la linia com la teoria de les idees, la informació que s’ha donat al parlar i la escrita al power point la trobem clara i adequada al context.

  Per tant, els integrants del grup hem decidit posar la nota: 4/5

 2. Alexandra Boluda Sendra

  1 BATX B Grup : Jose Ortega y Gasset : Desiré González, Maria Garrido i Alexandra Bolud

  Aquesta videolliço està molt ben treballada. Les diapositives hem vist que estan ben estructurades i ens han posat les idees principals de cada tema. Després a l’hora d’explicar les diapositives, ho realitzen d’una manera que es pot entendre fàcilment perque ens fa una xicoteta introducció del que van a parlar i després ens ho expliquen més detalladament.
  La informació o explicació que ens han donat ha estat clara i adequada , i a més han posat imatges en les diapositives que donen més facilitat a l’hora d’entendreu.

  Finalment, trobem que en conjunt es una videolliço molt completa i amb la informació necessària.

  Els integrants d’aquest grup hem decidit puntuar la videolliço amb: Un 3, 85 de 5.

Deja un comentario