Ortega y Gasset

2 pensamientos en “Ortega y Gasset

 1. Guillem Boils Martínez

  Grup que evalua: 1 Batxillerat B – Plató .

  Primer, en quan a les diapositives, pense que estan molt ben organitzades i són de bona calitat per a que tot s’entenga perfectament i les imatges que hi han en cadascuna de elles són molt correctes ja que fan més clares les explicacions. Però, en quan al contingut de cadascuna d’elles pense que és massa llarg i extens i d’una manera mes clara s’hagera entés molt millor.
  El contingut narrat també es de bona qualitat i les explicacions son clares, però la narració és massa extensa i llarga i no s’adapta tant a la diapositiva corresponent.
  El numero i el disseny de cada diapositiva es el correcte i es llig be, i la qualitat del so i la imatge també es bona . La sicronització falla un poc al final d’algunes de les diapositives i no canvia en el moment just , i l’extemsió també pense que es massa llarga i això fa que alguns aspectes no queden clars.
  La meua nota per a aquesta videolliçó es de un 3,5/5

 2. Marta Lorente Conca

  GRUP : 1BTH A / SIMONE DE BEAUVOIR.

  En primer lloc, les diapositives de la videolliçó están organitzades correctament i a més la información és l’adequada ja que està explicat per punts i d’aquesta manera és més fácil entendre-ho.
  Encara que la información no és extensa, tots els components del grup estàn llegint i no explicant.
  La imatge i el so són adequats però la sincronització d’alguna diapositiva no és correcte. Canvia la persona que estava parlant sense acabar l’explicació.
  La durada és correcta.

  La nota és 4/5

Deja un comentario