2 pensamientos en “Ortega y Gasset

 1. Josué Huidobro Grau

  1BATA grup Descartes:
  En general ens agrada prou el aquest storify. En primer lloc perque té una extensió considerada, tota la informació que disposa es clara, i cada enllaç te la seua explicació resumida. Al vorer les pàgines web amb la informació, i després la explicació baix, no hi ha res “copiat i pegat”, la qual cosa ens demostra que els components d’aquest storify s’han mirat bé la informació, i han sigut capasos de entendre-la i resumir-la.
  Una de les coses que més ens ha agradat de tot el storify són les diapositives, que amb poca extenció explica moltes coses i conceptes de la filosofia de Gasset. Baix de les dos diapositives están resumits els conceptes que s’expossen. Després dels dos temes que s’hi tracten “Que es la técnica segons Gasset i el “perspectivismo i raciovitalismo, está millor explicat i més treballat el primer dels dos temes. Hi han més coses explicades i el contingut es més extens, en cambi en el segón tema tractat la informació es més escassa, i pareix que el contingut d’eixa informació no está tan bé desarrollada en comparació amb el primer.
  El últim vídeo, és com si digerem un resum de tota la informació exposada anteriorment. El vídeo es prou llarg, per lo tant no es pot explicar tot el que diu, però han sabut entendre-lo bé, agafar les idees principals i resumir-ho en poca extensió.
  En general, prou bé i transmitix bona informació.
  Els membres del grup,(Gemma,Laura,Josué i David) al valorar-lo hem decidit possar una puntuació (després de debatir les opìnons);) un 4 sobre 5.

 2. Laura Barajas Martinez

  1BAT X grup Plató.
  Aquest storify ens ha agradat prou ja que està molt complet. Hem valorat tant la presentació com el contingut que hi apareix. També cal destacar els comentaris realitzats per vosaltres que hi ha baix de cada pàgina web, vídeos i power points. Estan molt ben resumits, per tant, es nota que heu buscat, llegit i comprés la informació.
  La presentació està ben organitzada, ja que conté la biografia del filòsof i els tres temes que s’exposen com la tècnica, la història i els periòdes de la tècnica i el perspectiisme i raciovitalisme.
  Els membres d’aquest grup hem decidit putuar aquest sorify de 4 sobre 5.

Los comentarios están cerrados.