Simone de Beauvoir

3 pensamientos en “Simone de Beauvoir

 1. Josué Huidobro Grau

  1BAT.A grup Descartes: Josué Huidobro, David Garcia i Gemma Barberà.

  Ens pareix molt original el que heu fet, en lloc de grabar-se, agafar els dibujos que pugen ajudar a entendre millor l’explicació. El que ha fallat un poc dels dibuijos es que al ser xicotets no es veuen massa bé, però aixina i tot, reconegem el bón treball i l’esforç que ha suposat fer-ho.
  També havera estat bé que en lloc de que soles parlara Esther, haveren parlat els altres components dels grups, això donaria mes imatge de grup i companyerisme. El que sí que està bé és que la veu de Esther es clara i s’entén perfectament. Una cosa que ens ha agradat és la sincronització dels dibuixos amb la veu, que van al mateix temps tota la vídeolliçó.

  El power point está bén organitzat, la informació és clara i és adequada, i s’adapta a la informació que trasmitix Esther oralment.
  La informació que conté no es massa abundant ni massa escassa, i fa que les imtages no estiguen tant carregades de escriptura.
  Les imatges que conté la presentació del power són originals i fan que no siga tant apagat.

  Per finalitzar, el tancament de la vídeolliçó ens ha agradat, perque conclou amb una frase important de Simone, que escoltant eixa frase ja pots imgainar-te la seua filosofia.

  Els integrants del grup hem decidit possar la nota de: 4/5

 2. Laura Barajas Martinez

  1 BAT X: Carmen Aliques, Raúl Cambra, Laura Barajas.

  En aquesta videolliçó hem valorat tant el contingut del vídeo com de les diapositives.
  Pel que fa al vídeo, ens ha paregut molt original el que heu fet, ja que amb els dibuixos ens poden servir d’ajuda per a entendre la informació. Estan ben sincronitzats amb la veu i amb les diapositives. La informació que ens transmet Esther és clara, està ben explicada i l’extensió del vídeo és la correcta.
  I pel que fa a les diapositives, creguem que estan ben organitzades i contenen el contingut necessari.
  Ens ha semblat un bon treball, per tant hem decidit possar un 4 de 5.

Deja un comentario